Tochtwering


Er zijn verschillende manieren om tocht te weren en zo energie te besparen.

Tochtwering bij de voordeur
Met behulp van dorpelprofielen of valdorpels kunt u succesvol tocht weren bij uw voordeur. Er zijn diverse afmetingen en types verkrijgbaar. De dorpelprofielen en valdorpels zijn eenvoudig te monteren en kunnen een besparing tot 50 m3 gas per jaar opleveren.

Tochtwering bij de achterdeur
Met behulp van slijt- of valdorpels kunt u succesvol tocht weren onder uw achterdeur. Er zijn diverse afmetingen en types verkrijgbaar. De slijt- of valdorpels zijn eenvoudig te monteren en kunnen een besparing tot 50 m3 gas per jaar opleveren.

Tochtwering bij schuifdeuren
Met behulp van dorpelprofielen met borstels kunt u succesvol tocht weren onder schuifdeuren. Er zijn diverse afmetingen en types verkrijgbaar. De dorpelprofielen zijn eenvoudig te monteren en kunnen een besparing tot 50 m3 gas per jaar opleveren.

Tochtwering bij binnendeuren met drempel
Met behulp van dorpelprofielen kunt u succesvol tocht weren bij binnendeuren met drempel. Er zijn diverse afmetingen en types verkrijgbaar. De dorpelprofielen zijn eenvoudig te monteren en kunnen een besparing tot 50 m3 gas per jaar opleveren.

Tochtwering bij binnendeuren zonder drempel
Met behulp van dorpelprofielen met borstel en valdorpels kunt u succesvol tocht weren bij binnendeuren zonder drempel. Er zijn diverse afmetingen en types verkrijgbaar. Opvallend is de keus in diverse kleuren. De dorpelprofielen zijn eenvoudig te monteren en kunnen een besparing tot 50 m3 gas per jaar opleveren.

Tochtwering met deurdrangers
Deurdrangers zorgen voor tochtwering door deuren automatisch te sluiten. Tochtwering met behulp van een deurdranger realiseert een energiebesparing van globaal 15 m3 gas per jaar per deur. De deurdranger is eenvoudig te monteren.

Tochtwering met brievenbusborstels
Deze brievenbusborstels zijn eenvoudig aan de binnenzijde van de deur te plaatsen, zonder dat daarvoor voorzieningen getroffen hoeven te worden. De brievenbusborstels zijn namelijk voorzien van schroefgaatjes en zijn dus eenvoudig te monteren. Tochtwering met behulp van een deurdranger realiseert een energiebesparing van globaal 25 m3 gas per jaar per deur.


Bron en meer informatie ...

Kijk ook voor de rubrieken hiernaast of vul onderstaand uw specifieke zoekwens in.