Verkoop artikelen


Er zijn verschillende manieren om door middel van de verkoop van artikelen aan extra inkomsten te komen. Kies wel de vormen die bij u passen en waarvoor u genoeg vrijwilligers kunt krijgen. Let ook steeds op de kosten die u moet maken om tot de activiteiten te komen. Want het moet wel wat opleveren.

Veel acties en activiteiten zijn mogelijk. Wilt u een permanente geldstroom op gang brengen dan is de verkoop van artikelen en echte "must".

U kunt kiezen voor de volgende mogelijkheden:
* verkoop van zelfgemaakte artikelen;
* verkoop van artikelen met een eigen "gezicht" (merchandising). Kijk maar eens naar de spectaculaire verkopen van clubartikelen binnen het betaalde voetbal. De kosten van sommige profs werden wel in een seizoen terugverdiend door de verkoop van het shirt met zijn nummer en naam!

Speciale bedrijven kunnen u helpen. Er zijn in dit verband tal van bedrijven die voor dit soort artikelen kunnen zorgen. Men biedt veelal volop keus en met een leuke marge tussen in- en verkoopprijs kun je zo een constante geldstroom op gang brengen. Wel regelmatig reclame maken en het assortiment verversen. Dan blijft men terugkomen en wil ook dat nieuwe produkt als echt fan niet missen!


Kijk hier voor nog meer acties ...

Zelf een eigen "webshop" starten? Kijk dan eens ...

Kijk ook eens naar de verschillende "kant-en-klaar"programma's ...

Kijk ook voor de rubrieken hiernaast of vul onderstaand uw specifieke zoekwens in.