Greenbookings


Greenbookings is het eerste online reisbureau waarbij u altijd op een klimaatvriendelijke manier reist. Zonder dat u inlevert op prijs, kwaliteit, aanbod of service.

Een dubbel goed vakantiegevoel
Elke reis groot of klein heeft een bepaalde milieuschade door de uitstoot van CO2 en overige broeikasgassen. Bij Greenbookings.com wordt deze schade automatisch gecompenseerd. Zonder dat u hier meer voor betaalt of moet inleveren op uw vakantieplezier. En aangezien een reis natuurlijk niet beperkt blijft tot de vliegtickets, compenseren wij uw gehele reis. Inclusief hotelovernachting, autohuur en alle andere reisproducten die u vindt op Greenbookings.com.

Klimaatvriendelijk reizen voor een gewone prijs
Een klimaatvriendelijke reis mag natuurlijk niet ten koste gaan van uw vakantieplezier. Vandaar dat u bij Greenbookings geen cent extra betaalt. Sterker nog, de meeste reizen op onze site zijn zelfs goedkoper dan die van andere aanbieders. Door lid te worden van Greenbookings krijgt u 5 tot 50% korting op uw complete reis. En bovendien profiteert u dan van onze laagste prijs garantie.

Klimaatvriendelijk reizen naar elk klimaat
Of u nou houdt van het Spaanse klimaat, het Hollandse klimaat of toch liever dat van de Dominicaanse Republiek, met Greenbookings kunt u alle kanten op. En ook de voorpret hebben we perfect voor u geregeld. Via de site boekt u heel eenvoudig uw reis en onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Klimaatvriendelijk reizen door te investeren in duurzame energie
Bij elke reis is de CO2 uitstoot anders. Zo heeft een hotelovernachting een totaal ander effect dan een vlucht naar Londen. Per type reisproduct berekent Greenbookings de exacte uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen. Deze uitstoot wordt vervolgens door ons volledig gecompenseerd door te investeren in duurzame energie, technologie en de aanplant van bomen.

Groene tips voor een klimaatvriendelijke reis
Samen met u wil Greenbookings reizen klimaatvriendelijker maken. Bijvoorbeeld door uw reis te compenseren. Maar er zijn natuurlijk nog andere manieren om uw vakantie groener te maken. We hebben een aantal tips voor u verzameld waarmee u eenvoudig kunt genieten van een klimaatvriendelijke vakantie.


Bron en meer informatie ...

Kijk ook voor de rubrieken hiernaast of vul onderstaand uw specifieke zoekwens in.