Eric Denneman


Graag geef ik advies op het gebied van Sociaal en Cultureel Ondernemen en steun organisaties, ondernemingen en individuen met een maatschappelijk/ide√ęel/ cultureel doel. Dit doe ik binnen een samenwerking met Scholten & Partners o.a. binnen de Inspiratiesessie "Hoera Geen Subsidie Meer"; een van de sessies/trainingen binnen Bono-Opleidingen.

Ik help dan graag organisaties, ondernemingen en individuen bij het realiseren van duurzame maatschappelijke/culturele verbeteringen en activiteiten gericht op het welzijn van "people" en "planet" op het gebied van zorg, sport & recreatie, kunst & cultuur, onderwijs & educatie, natuur & milieu en ontwikkelingssamenwerking en dit willen doen op een financieel duurzame manier in het kader van "sociaal/cultureel ondernemerschap".

Graag wil ik helpen bij vragen als bijvoorbeeld:
- Hoe kunnen we duidelijker aangeven waar onze organisatie voor staat en welk maatschappelijk/cultureel verschil we willen maken?
- We beseffen dat we alleen succesvol kunnen zijn als we goed weten wie onze doelgroep is c.q. belanghebbenden zijn. Hoe brengen we deze in kaart?
- We realiseren ons dat specifieke competenties nodig zijn maar welke zijn dit dan en hoe maken we ons deze eigen?
- Wij willen op een zo'n meest financieel duurzame manier ons gewenste maatschappelijke/cultureel rendement halen. Daarbij willen we onafhankelijker zijn van bv. grillige geldstromen als subsidies en donaties. Hoe doen we dat?
- Wij erkennen dat het meten van de beoogde resultaten belangrijk is om vooral sturing te geven aan onze activiteiten en weten of we op de goede weg zijn maar hoe zetten we dit op?
- We hebben moeite om onze ambities en doelen te communiceren en te "vermarkten". Met welke instrumenten kunnen we dit verbeteren?

Interesse? Neem gerust contact met mij op. Ik help u dan graag met dit soort vragen helpen waardoor u nog beter in staat bent om vanuit uw "sociaal/cultureel ondernemerschap" de maatschappelijk/culturele impact die u wilt te kunnen bereiken.


Meer informatie en contact ...

Kijk ook voor de rubrieken hiernaast of vul onderstaand uw specifieke zoekwens in.