North River Eco toiletpapier, keukenpapier en tissues


Sinds kort kunt u in de winkels van Albert Heijn en Coop 100% ECO toiletpapier, keukenrollen en tissues tegenkomen onder het merk North River. De producten zijn de meest milieu vriendelijke hygiėneproducten. Door deze producten te gebruiken werkt u mee aan een beter milieu. Voor de productie worden geen bomen gekapt, wordt geen chloor gebruikt, wordt 80% minder water gebruikt en 100% gebruik gemaakt van duurzame energie.

Het 100% ECO toiletpapier is extra lang met 500 vellen. In vergelijking met de standaard toiletrollen van 180 vellen is dit ruim twee keer zo lang. Het unieke is dat het papier extra zacht aanvoelt en wit van kleur is. Bijkomend voordeel is dat het papier zeer snel oplost en ook geschikt is voor septic tanks. Verkrijgbaar in een verpakking van 4 rollen ą 500 vellen.

De 100% ECO keukenrollen zijn extra breed en extra lang waardoor het verbruik minder is dan vergelijkbare keukenrollen. In vergelijk met standaard keukenrollen van 42 vel is de lengte ruim twee keer zo lang. Het papier absorbeert snel en is extra sterk.
Verkrijgbaar in een verpakking van 2 rollen ą 85 vellen. Tenslotte zijn er de 100% ECO tissues die extra zacht aanvoelen. De tissues bestaan uit 2 lagen gerecycled papier en komen 1-voor-1 uit het doosje. Verkrijgbaar in een verpakking van 2 doosjes ą 100 vellen.


Bron en meer informatie ...

Kijk ook voor de rubrieken hiernaast of vul onderstaand uw specifieke zoekwens in.