Contact & Advies


Fairworld voor een betere wereld

Idee & Conceptontwikkeling : Eric Denneman
Support : John van Hoorn
Site-ontwikkelaar : Leon van Wijk
Hoofdredacteur/contact : Eric Denneman / 06-53214450
Mailadres: info@fairworld.nl
Startdatum: november 2008


Note

Fairworld is een hobbyinitiatief dus zonder winstoogmerk en wil graag meehelpen aan een betere, eerlijke en duurzame wereld.

Met de ontwikkeling van www.fairworld.nl zijn wij zo zorgvuldig mogelijk met onze redactie, foto's en illustraties en maken we hierbij gebruik van zowel eigen als die wij op het internet vinden zoals op "openbare bronnen" waaronder bv. Wikipedia, omdat wij menen zo ook andere organisaties te versterken. Ook hebben we dankbaar gebruik gemaakt van informatie van o.a. MileuCentraal. Zo kunnen we nog veel meer mensen laten kennismaken met belangrijke informatie en nog meer mensen inspireren en stimuleren die hun werk en leven duurzaam willen richten en die actief meewerken aan een betere, eerlijke en duurzame wereld. Mocht u onverhoopt bezwaar hebben tegen overname van teksten en/of foto's/illustraties en/of aanpassingen wensen, laat u ons dat dan beslist weten. Wij zullen dan meteen na overleg met u in actie komen.

Ook zoeken we samenwerking met andere websites (bijvoorbeeld waar naar we linken) en zijn wij van harte bereid om uw content in ruil voor een link op uw site gratis te plaatsen. Zo kunnen we www.fairworld.nl en uw organisatie nog beter en sterker maken voor een betere wereld!


Verantwoording

Ondanks de voortdurende zorg, aandacht en zorgvuldigheid die wordt besteed aan het ontwerpen en de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kunnen wij niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of (on)bereikbaarheid van de site. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor schade voortvloeiend uit tips en geplaatste redactie, foto's en illustraties e.d. Ook kunnen hieraan geen rechten worden verleend.

Deze site bevat links naar websites van derden. Dergelijke koppelingen worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Ook doen we dit om de bron te vermelden die basis voor het artikel is. Wij hebben geen enkele zeggenschap over websites van derden en dragen dan ook geen verantwoordelijkheid voor de links en de inhoud van de bedoelde websites. Het feit dat wij links naar sites van derden opnemen, wil op geen enkele wijze zeggen dat wij achter de inhoud van de bedoelde websites staan.

Het kan echter altijd voorkomen dat onderdelen niet werken of dat de site problemen veroorzaakt voor uw computer. Wij kunnen hier geen verantwoordelijkheid voor nemen. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail naar info@fairworld.nl. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. En gebruik dit mailadres ook voor vragen of suggesties.

Wij kunnen u ook helpen bij uw maatschappelijk of cultureel ondernemerschap om zo uw maatschappelijke, ideƫele en culturele doelen te bereiken ...


klik hier ...