Green Jump kleding, speelgoed e.d. voor baby's en kinderen


Bent u op zoek naar leuke en 100% veilige producten? Green Jump heeft alles voor jouw baby of kind in één winkel waardoor u de zekerheid heeft over de kwaliteit van de producten en tijd bespaart?

Wij zijn Goran en Manon en onze dochter heet Lana. Lana is geboren in juli 2005.

We maken ons al jaren druk over schadelijke stoffen die in baby- en kinderproducten zitten en kiezen daarom zelf zoveel mogelijk voor biologische producten. We houden daarnaast ook van mooie en leuke dingen wat het soms uitdagend maakt om biologisch te winkelen. Aangezien we dus zelf ondervinden hoe lastig het kan zijn om voor uw baby of kind leuke, gezonde producten te vinden is het idee ontstaan om Green Jump te starten.

In onze webwinkel vindt u alles voor baby's en kinderen, natuurlijk de allerleukste producten en nog biologisch ook! Wij willen het met Green Jump voor ouders makkelijker maken om al die verantwoorde, gezonde en natuurlijk ook leuke baby- en kinderspulletjes te vinden.

We willen het biologische aanbod voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken, zodat iedereen de kans krijgt een groen sprongetje te maken voor en met zijn kinderen. Daarom vinden wij het belangrijk dat de producten betaalbaar zijn.


Kijk ook voor de rubrieken hiernaast of vul onderstaand uw specifieke zoekwens in.