Fairworld


Fairworld voor een betere, eerlijke en duurzame wereld.

Fairworld heeft als doel mensen te inspireren en stimuleren die actief willen meewerken aan een betere, eerlijke en duurzame wereld.

Onze doelgroep kenmerkt zich door een persoonlijke levensstijl. Men zet zich graag in voor het maatschappelijke belang, heeft aandacht voor anderen in een achterstandssituatie en koestert idealen na.

Daarnaast kiest men voor duurzaamheid; kwaliteit in plaats van kwantiteit,en het bewust kopen van producten en diensten die geen ecologische of maatschappelijke problemen veroorzaken en zo respect tonen voor het milieu.

Fairworld.nl is een handige en b(l)oeiende website waar continue nieuwe informatie aan wordt toegevoegd. En hierbij maken we graag gebruik van informatie van anderen met daarbij steeds de vermelding van de bron voor o.a. meer informatie. En schroom niet met ons contact te zoeken als u suggesties heeft. Kijk verder onder Contact & Advies.

Fairworld is een hobbyinitiatief dus zonder winstoogmerk en wil graag meehelpen aan een betere, eerlijke en duurzame wereld.

Vriendelijke groet,
Eric Denneman (Hoofdredacteur)Kijk hier voor meer informatie ...

Kijk ook voor de rubrieken hiernaast of vul onderstaand uw specifieke zoekwens in.