www.clubkasspekken.nl


Social in Business was samen met Sportfacilities & Media sponsor van www.clubkasspekken.nl.

Toelichting
Een vereniging (maar ook school of andere soort club) kost geld. Met contributie,subsidies, fondsen en sponsoring komt men weliswaar een heel eind maar vaak zijn deze inkomsten onvoldoende om de kosten te dekken en uitbreiding aan de activiteiten te geven. Met de website
www.clubkasspekken.nl willen wij graag helpen om deze noodzakelijke verbreding van inkomsten te vergroten. En de "zelffinanciering" van de vereniging/school te versterken. Met concrete en handige tips, met praktische suggesties, info over "kant-en-klaar" programma's, (succesvolle) acties en... tal van ideeën om tot interessante besparingen te komen. Waarmee men ook het milieu kan dienen en de club/school zoeen extra dimensie geeft aan de belangrijke maatschappelijk rol die men in de samenleving vervult. Als "duurzame vereniging".

De website is gepresenteerd op een gehouden Seminar "Zelffinanciering" van het VSB Fonds dat in samenwerking met het bureau Scholten & Franssen in Amsterdam werd georganiseerd waarop zowel Scholten & Franssen als Social in Business workshops verzorgden.


Kijk hier voor meer informatie ...

Kijk ook voor de rubrieken hiernaast of vul onderstaand uw specifieke zoekwens in.