MijnBuurtwelzijn


Mijn BuurtWelzijn geeft de mensen in de buurt een gezicht met helpende handen. Binnen dat sociale netwerk helpen buurtgenoten elkaar, waardoor het welzijn van een ieder toeneemt en een ieder betekenisvol en menswaardig kan leven in een energieke buurt.

Stichting BuurtWelzijn staat voor het bevorderen van samenredzaamheid. Dit doet zij door zowel online als offline activiteiten in de buurt te organiseren waardoor buurtbewoners met elkaar in contact komen en zo vertrouwen en verbondenheid opbouwen. Hierbij gaat BuurtWelzijn uit van de kracht van de buurt waarin buurtbewoners zelf verantwoordelijkheid dragen voor het vergroten van de wederkerigheid in hun eigen buurt.

De website van BuurtWelzijn is hierin het middel om vraag en aanbod in de buurt samen te laten komen. Daarnaast biedt de website een overzicht van het actuele buurtnieuws, buurtgroepen en activiteiten die in de buurt georganiseerd worden. Kortom de website is het online middel waarop alles wat er offline in de buurt gebeurt samenkomt.


Bron en meer informatie ...

Kijk ook voor de rubrieken hiernaast of vul onderstaand uw specifieke zoekwens in.